top of page
20220109_110539.jpg

Dendersup:

De Dender ontspringt in Aat (Ath) en mondt uit in de Schelde ter hoogte van Dendermonde. De 65 km lange rivier baant zich kronkelend een weg door de prachtige dendervallei. Hier kan je perfect tot rust komen en volop genieten van de prachtige natuur.

Naast de meest voorkomende watervogels kan je ook regelmatig ijsvogels, aalscholvers, buizerds, reigers tot zelfs af en toe een verdwaalde waterschildpad tegenkomen.

Ook voor de meer gevorderde supper is dit de ideale locatie om zich hier sportief uit te leven. Regelmatig worden er ook uitstapjes gedaan naar andere locaties of is er mogelijkheid om deel te nemen aan wedstrijden.

Dendersup wil deze ervaringen graag met jullie delen.

Onder deskundige leiding van een gecertificeerd ISA instructeur worden de juiste technieken aangeleerd zodat je op een snelle en eenvoudige wijze, blessurevrij het water op kan. Om de veiligheid optimaal te garanderen, wordt gebruik gemaakt van kwalitatieve merkboards en paddles. Leash en zwemvesten behoren eveneens tot de standaarduitrusting. De groepen worden bewust klein gehouden om de kwaliteit en een meer individuele begeleiding te garanderen. (max 6 pers).

De lessen gaan voornamelijk door in Ninove, Geraardsbergen of Denderleeuw.

bottom of page