top of page

Veelgestelde vragen/info:

 

Wat is inbegrepen in de prijs?

 

  • Naast een volledige uitleg wordt er voor de lessen gebruik gemaakt van heel kwalitatieve merkboards en paddles van JP Australia. Zwemvest en leash (verplicht) worden eveneens door de supschool voorzien.

 

 

Wat zelf mee tenemen?

 

  • Hoewel de kans vrij klein is dat je in het water belandt, voorzie je best wel in een handdoek, sportieve kledij of badpak/boardshort. Schoeisel dat nat mag worden wordt sterk aangeraden. Vergeet zeker ook geen bescherming tegen de zon aangezien je op het water veel sneller verbrandt.

Wat bij slecht weer?

  • We willen er voor zorgen dat iedereen steeds onder veilige omstandigheden kan genieten van het suppen. Indien de (weers)omstandigheden dit echter niet toelaten (onweer, sterke stroming, harde wind,..), zoeken we kosteloos naar een nieuwe geschikte datum. Bij moeilijkheden om een andere datum vast te leggen, kan een tegoedbon worden uitgeschreven.

Worden er foto’s gemaakt?

  • Ja! Deze worden gratis aan de deelnemers bezorgd. Deelnemers die dit niet wensen of niet willen dat er van hen foto’s gepubliceerd worden, dienen dit uitdrukkelijk te vermelden bij inschrijving.

Kan er voor andere dag of tijdstip gekozen worden?

  •  De supactiviteiten gaan door op woensdag, zaterdag en zondag. Mocht je toch graag voor een andere dag of tijdstip kiezen, aarzel zeker niet om ons te contacteren en we bekijken samen de mogelijkheden.

bottom of page